Något jag lärde mig redan som en liten och ganska osäker pojke, var att kunskap är ett bra sätt att hitta säkerhet. Som barn tyckte nog många att jag var lillgammal, tråkig, eller till och med odräglig. Jag gillade att berätta om det jag kunde. Som vuxen har det varit mer funktionellt att värdesätta kunskap.

Risker med elektronik

Jag har alltid tyckt att tekniska saker varit roliga och spännande att försöka förstå. Att jag drogs till elektronik är ingen slump, det var i det elektriska man kunde hitta svaret på hur de till synes magiska sakerna fungerade. TV:n, radion, stereon, inget skulle fungera utan elektroniken. Det var lätt att förstå. Men hur fungerade det egentligen?

Med tiden lärde jag mig en hel del, men efterhand kom osäkerheten också upp till ytan. Elfel kan orsaka kortslutningar och göra att hus brinner ner om man har riktig otur. För att ändå kunna jobba med det som intresserade mig mötte jag rädslorna med att skaffa kunskap och sen ännu mer kunskap. Hitintills har det fungerat bra.

Betting på sport

På ett liknande sätt resonerar jag när det handlar om andra saker där det finns risker. Det finns en bra sportbonus hos Bethard, skriver bonussajten.se. En av de andra grabbarna tipsade mig om den. Vi är några som brukar prata om betting när vi har rast. Eftersom jag tänkt på att skriva den här texten fick det mig att fundera lite.

När jag började betta var jag mycket försiktig och osäker. Jag satsade lågt och var säker på att jag skulle bli lurad om jag tackade ja till några bonusar eller erbjudanden. Genom att skaffa kunskap har jag blivit säkrare och mindre rädd. Nu spelar jag gärna och tar också gärna emot en bonus när den passar mig.